Nyárigumi akciókat 2019-ben is lehet találni

7 fok felett már jó, ha tisztában van az ember azzal, hogy hol találhat pénztárcakímélő nyári gumikat.

Az abroncsok megvásárlása minden évben megterheli a családi kasszát, hiszen nem olcsó mulatság. Érdemes mindig megbízható forrásból beszerezni az abroncsokat, hiszen így elkerülhetjük, hogy hosszabb. ideje tárolt abroncsokat újként értékesítsenek számunkra. Ahogy minden más, úgy az abroncsok is öregednek a tárolás során. Az abroncsok gyártási éve szerencsére feltüntetésre kerül minden abroncsra, ezért nem tudunk nagyot tévedni, mindenesetre megnyugtatóbb, ha olyan helyről vásárolunk, mint a gumidirekt.

 

A gumidirekt egész évben igyekszik tartani a pénztárcakímélő árait, hiszen abroncsra bármikor szükség lehet, nem csak abroncs váltáskor. Az utak minősége sokszor hagy kivetnivalót maga után, így sajnos előfordul, hogy szög vagy bármilyen egyéb más anyag fúródik az abroncsba. Jó esetben egy kisebb javítással meg lehet úszni a dolgot, de van olyan eset, amikor már csak az abroncs csere segíthet, ilyenkor a gumidirekt megfizethető árainak mindenki örül. A nyári gumi akciókat ebben az évben is folytatják, így akár most is beszerezhetjük az új abroncsokat a webáruházon keresztül. A nyári abroncsokat személyautók esetében 1,6 mm, míg tehergépjárművek esetében 3 mm profil mélységig lehet használni. Célszerű inkább 2 mm és 3 mm profilmélység környékén a cserét megejteni. Nyáron is sokszor előfordul, hogy vizes útfelületen közlekedünk és ilyenkor a kopottabb abroncsok esetében a fékút jelentősen megnő.

 

Jelenleg kiemelt akcióban 10 000 Forint környékén is megvásárolhatjuk az abroncsokat. Egy szett abroncs így akár 40 000 forintból komplett szettet vásárolhatunk. 10690 Forint a Nexen Nblue. HD plus 155/70 R13 75T nyári gumi. A Nexen egy Dél-Koreai gyártó cég, amely az országban a harmadik legnagyobb. A Nexen abroncsgyártót 1942-ben alapították. Hazánkban a Kia, a Sssangyong autómárkákon első szerelésű abroncsokként találkozhatunk vele. A Renault, a Fiat és a Skoda is elismeri a Nexen abroncsok minőségét, így érdemes egy próbát tenni.