Mennyit tesz ki ma egy gamer PC ára?

Sohasem lesz egy olcsó hobbi, ezért alaposan körül kell néznie annak, aki szeretne egy erős gépet összerakni. Ezen az oldalon megnézheted, hogy manapság milyen árakon mozognak a gamer PC-k. Ebben az esetben nem csak a gépépítésre van lehetőség, hiszen egyben is meg lehet rendelni a kívánt gépet. Egyszerűbb és időtakarékosabb megoldás. Valószínűleg gazdaságosabb ez a módszer, mintha alkatrészenként szeretnénk összerakni álmaink specifikációját.

De, akik igazán elhivatott gamernek tartják magukat, azok szeretik az utolsó csavarig kiválogatni a saját igényeik szerint az alkatrészeket. Ennek megfelelően egy gamer PC ára rendkívül széles skálán mozog. Gamer lehet az is, aki imádja a Minecraftot, de az is0, akinek a Battlefield V. a kedvence. Az egyik szinte mindenen, még telefonokon is elfut, míg a másik igazán megdolgoztatja, még a modern erőgépeket is.

A Konzolok Szervize, azonban egy olyan kínálatot alakított ki, amelyben mindenki megtalálhatja a tökéletes számítógépet. Nem mindig a legnagyobb és a legerősebb a legjobb hiszen, ha nincs kihasználva az az erőforrás, amely a rendelkezésünkre áll, akkor hiába áldoztunk rá akkor összeget. Egy „casual gamer“ sok esetben megelégszik egy erősebb laptop nyújtotta lehetőségekkel is. Nem mindenkinek a vágya, hogy 4K felbontásban döngethesse a legújabb címeket ultra beállítások mellett. Egy ilyen gamer PC vagy laptop már beszerezhető, 200-300 ezer Forint környékén.

Aki nem szeretne ennyit szánni rá, annak még mindig ott vannak a használt gépek, amik gyakran szintén jó vételnek számítanak, de csak abban az esetben, ha ezek megbízható forrásból származnak. A Konzolok Szervize ezen a téren sem hagyja cserben az ügyfeleit, hiszen kiváló használt konzolokkal és alkatrészekkel szolgál az érdeklődőknek. Bár az online vásárlás alaposan leegyszerűsíti azoknak a dolgát, akik ilyen termékeket szeretnének, sok esetben viszont elég problémás kedvező áron mindent egy helyről beszerezni. Viszont erre itt van a kiváló alkalom. A konzolokszervize.hu gamer gépek egész hadát állította csatasorba.